Frivillige


Berit's Hjemmepleje's klub

for

medlemmer og frivillige

Meld dig som frivillig :


Meld dig som frivillig hos Berits Hjemmeplejes Venner, hvis du ønsker at gøre en forskel sammen med mange andre der brænder for at hjælpe plejekrævende mennesker med at få en bedre hverdag og få nogle gode oplevelser. Dette betydningsfulde og meget livsvigtige arbejde udføres både i de små besøg i hverdagen, men også når de større arrangementer med udflugter og fællesture finder sted.

Berits Hjemmeplejes Venner vil støtte vore frivillige alt det vi kan, for at frivilligarbejdet bliver så let og ubesværet som muligt. Vi kræver ikke økonomisk støtte eller særlige faglige evner, men søger istedet de rette mennesker til opgaverne.

Menneskelige egenskaber såsom empati, respekt og forståelse er nøgleordene. Opgaverne er små og ikke krævende, hvis man besidder førnævnte egenskaber.


Kriterier


Det er noget særligt at være frivillig. Som frivillig har man god grund til at være særlig stolt af sig selv og sin indsats ; Uanset på hvilket niveau man leverer sin indsats.

At være frivillig kræver blot en evne som vi i bund og grund alle besidder ; Nemlig medmenneskelighed. Man skal kunne respektere andre menneskers meninger, samt have en god empatisk fornemmelse for andres situation og muligheder.


Har du lyst til at være frivillig i Berits Hjemmeplejes Venner, bedes du overveje følgende:


• Har du lyst til at bruge tid på at gøre en forskel for mennesker, som ofte har en svær dagligdag med få muligheder for udfoldelse og kontakt til andre mennesker ?


• Kan du stille nogle timer om ugen til rådighed for Berits Hjemmeplejes Venner ?


• Har du lyst til at samarbejde tæt med bestyrelsen og aktivitetsgrupperne i Berits Hjemmeplejes Venner og med andre frivillige?


• Har du lyst til at udføre interessant og meningsfyldt arbejde i godt selskab og med en stor grad af fleksibilitet?Hvorfor blive frivillig?


• Det styrker dine færdigheder og kompetencer og dermed dit CV, at være frivillig.


• Du hjælper folk og gør en kæmpe forskel for mennesker der ofte har store udfordringer og få muligheder.


• Du kommer med i et netværk af engagerede mennesker, som alle dyrker det at hjælpe andre.


• Der vil blive afholdt særlige arrangementer og mulighed for aktiviteter kun for frivillige i Berits Hjemmeplejes Venner. Derudover kan du som frivillig deltage som medhjælper i de fælles arrangementer og ture der vil blive afholdt med både medlemmer, frivillige og de mange mennesker vi hjælper til dagligt. Disse arrangementer afholdes i tæt samarbejde med plejefirmaet Berits Hjemmepleje, med deltagelse af nødvendigt antal professionelle og plejeuddannede ansatte.Vores samarbejde


Ønsker du at blive frivillig  i Berits Hjemmeplejes Venner, vil vi meget gerne invitere dig til en uformel snak om dine muligheder for at hjælpe til med det du brænder for. At være frivillig er på den ene side uformelt og uforpligtende, men alligevel et samarbejde der bygger på tillid og gensidig støtte mellem dig og Berits Hjemmeplejes Venner.


Såfremt vi kan blive enige, vil vi indgå en skriftlig kontrakt med dig, hvor vilkårene for vores samarbejde fastlægges. Det er en aftale som er uforpligtende, men som beskriver det tillidsforhold vi har mellem klubben og de opgaver der vil blive formidlet videre til dig som frivillig.


Alle vores frivillige modtager en kort introduktion til hvordan Berits Hjemmeplejes Venner arbejder, og du vil blive oplært i de redskaber vi anvender for at støtte de mange vil forsøger at hjælpe.


ANSØG OM AT BLIVE FRIVILLIGDenne hjemmeside blev etableret 1.2.2015 Design © : JLT

Sponsorer :

Berit's Hjemmepleje

Horsens Turistfart